Skärverksolja för effektiv strimling

Skärverksolja är ett tillbehör till dokumentförstörare. Dokumentförstörare passar bra på arbetsplatser där man ofta hanterar papper med mycket känslig information, det kan till exempel röra sig om personuppgifter eller också annan information som man kan behöva makulera. En dokumentförstörare är en maskin som används för att förstöra papper med känslig information. Dokumentförstörare fungerar så att det delar pappret i små, små bitar så att innehållet på pappret blir helt oläsligt. Oftast fungerar dokumentförstöraren på det sättet att man matar in pappret i toppen av maskinen och sedan strimlas pappret i mycket små bitar och bitarna hamnar sedan i en stor behållare.

Dagens dokumentförstörare är nästan alltid elektriska, men förr i tiden fanns det även dokumentförstörare som var manuella. Vill du vara säker på att din dokumentförstörare ska fungera bra och prestera bra i längden så bör du regelbundet behandla den med skärverksolja.

Mer om skärverksolja

Skärverksolja är ett smörjmedel som håller prestandan på din dokumentförstörare på topp. Olika skärverksoljor fungerar olika bra till olika dokumentförstörare. Se därför till att du köper rätt skärverksolja till just din dokumentförstörare. Bra skärverksolja ska vara flamsäker. Skärverksoljan brukar vara förpackat i en praktisk flaska som gör att det är enkelt att applicera oljan direkt på skärhuvudena. På det sättet kan man säkra en kontinuerlig och problemfri användning.

Skärverksolja till dokumentförstörare

Att använda skärverksolja då och då är alltså det enda sättet att vara säker på att ens dokumentförstörare fortsätter att prestera bra och det enda sättet att garantera säkerheten att dokumenten som man vill förstöra inte blir läsliga.

Det är därför att rekommendera att alltid ha en flaska skärverksolja hemma så att man kan applicera detta när det behövs. Köp gärna lite större mängder när du väl köper så kan du få oljan till ett billigare pris. Att använda oljan är enkelt och alla klarar av det, du behöver inga särskilda verktyg eller färdigheter för att applicera oljan.

Skärverksolja i handeln

Ett exempel på skärverksolja är Shredmasters flaska på 454 g som kostar cirka 200 kr. Skärverksolja hittar du i de flesta välsorterade hobbybutiker och kontorsmaterialsbutiker både på nätet och i den fysiska handeln. Skärverksolja är en produkt som säljs i ganska stora kvantiteter och därför kan både tillverkarna och handlarna hålla nere priset vilket ger dig som kund ett förmånligt läge när det gäller inköp av skärverksolja.

Comments are closed.